Baie Lazare

Baie Lazare ett av de olika distrikten på huvudön Mahé och för att åka hit behöver du bege dig till södra delen av ön. Baie Lazare har ett stort utbud av förstklassiga hotell och villor som kommer att ge dig en underbar semester.

När du kommer fram till din destination på Vaie Lazare kommer du att ha en fantastisk utsikt över gröna natursköna områden alternativt så vetter din utsikt mot den trevliga hamnen där Lazare Picault år 1741 landsteg området för första gången. Fördelen med att bo i området kring Baie Larzare är att du har nära till hamnen och kan utnyttja det stora utbudet av trevliga båtutflykter som regelbundet avgår härifrån. Du kan välja på halvdags- eller heldagsutflykter ute till havs och du kan även välja att åka över till ön Praslin som är ögruppens näst största ö och har många inbjudande stränder, vandringsleder och en fantastisk nationalpark. Om du föredrar att stanna kvar i området på Baie Lazare hittar du sköna strandremsor att sola och bada på och du kan även snorkla i detta område.

Restaurangutbudet är trevligt och det finns en del lokal shopping. Om du vill leva lite billigare på din semester och kanske inte lägga stora delar av reskassan på lyxiga hotell finns det även möjlighet att boka in ett bed & breakfast i Baie Larzare. Många tidigare resenärer har varit väldigt förtjusta i stranden som har fått namnet Petite Anse och med all rätt. Denna strand är verkligen vidsträckt och bred och trots sin popularitet är det ingen trängsel. Här är det folk på stranden och i havet men det känns fortfarande som en avslappnade och rogivande strand. Korallreven är magnifika och kan nästan skådas med bara ögat genom det turkosblå ljumma vattnet.

www.sydafrikaresor.se
Mitt Namibia är resan där man får uppleva dom mest fantastiska och unika...
www.sydafrikaresor.se
Kombinationen av pulserande Kapstaden, utsökta viner i Stellenbosch och spännande djur...
©2024 Seychellernaresor