Bröllopsresor till Seychellerna

En romantisk bröllopsresa med Seychellerna som destination kommer att bli en unik upplevelse. Ögruppen är som klippt och skuren för den perfekta bröllopsresan där ni får tid över till varandra i en lugn och rofylld atmosfär med orörd natur och i en lyxig tillvaro på något av öarnas fantastiska hotell. Det finns många fantastiska bröllopserbjudanden som går att boka hemifrån Skandinavien och på så sätt skräddarsy en smekmånad i den indiska oceanen.

Vad sägs till exempel om lite svalt rosévin vid ankomsten eller en läcker fruktkorg som väntar på er när ni kliver över tröskeln till er lyxiga bungalow? Allt detta och mycket mer går att förbeställa när ni bokar er bröllopsresa till något av de lyxiga hotellen på Seychellerna. För att er vistelse ska blir så perfekt som möjligt finns det även möjlighet att hyra en personlig betjänt under hela resan. Betjänten står till er tjänst 24 timmar om dygnet och kan hjälpa er med allt från att boka massagetider, boka bord och chartra en båt till att vara behjälplig med vad än ni kan tänkas behöva. Visst låter det härligt? Ta tillfället i akt och unna er en lyxig tillvaro som nygifta och beställ privat transfer från flygplatsen raka vägen till hotellet utan att ni behöver ta hänsyn till andra gästers hotelldestinationer.

Om ni vill göra ett avbrott från lata dagar på stranden finns det många sevärdheter och platser att besöka som till exempel någon av de närliggande öarna, eller varför inte hyra en bil och upptäcka någon av de större öarna? Möjligheterna till den perfekta bröllopsresan är oändliga och hotellpersonalen eller er privata betjänt hjälper gärna till för att er vistelse ska blir precis som ni båda drömt om. Vädret på Seychellerna är idealiskt för en smekmånad och om ni vill kombinera er första semester som gifta med några härliga dyk rekommenderar vi att ni reser hit under mars – april eller bokar en resa under tiden september – november då de bästa dykmöjligheterna ges. Om ni önskar lite vind i seglet under er härliga bröllopsresa kommer vindbyarna under maj – augusti att ge er en härlig skjuts om ni provar på vindsurfing eller någon annan vattensport. Föreviga er bröllopsresa genom att shoppa med er någon av de vackra souvenirer som ön har att erbjuda. Dröm er tillbaka till de härliga stränderna när ni är hemma igen och drick morgonkaffet ur en vackert keramisk mugg som ni fyndat på någon av de lokala marknaderna.

En bröllopsresa till Seychellerna är definitivt något utöver det vanliga.

www.sydafrikaresor.se
Följ med på världens lyxigaste tågresa – kombinerat med Kapstaden, Sydafrikas viner,...
www.sydafrikaresor.se
Vår mest populära resa till Seychellerna! Denna prisvärda resa ger er möjlighet att...
©2024 Seychellernaresor