Resor till Seychellerna

Det går att göra många olika sorters resor till Seychellerna. Dessa rogivande öar som omges av turkosblått vatten är perfekt när ni letar efter en romantisk destination till er bröllopsresa. Många av hotellen består av exklusiva villor som är diskret placerade i den orörda naturen, bara ett stenkast från havet och helt insynsskyddade.

Seychellerna lämpar sig perfekt för dig som söker en stunds avkoppling från den stressiga vardagen och bara behöver komma bort och kanske få tid till reflektion och helt enkelt bara ta det lugnt. Du kan välja att koppla av på någon av de många härliga stränderna eller njuta i solstolen på hotellområdet. Seychellerna har länge varit känt som en destination dit enbart par åker men under senare år har även barnfamiljer blivit en allt större del av turismen.

Om du vill kombinera en lugn och avkopplande semester med lite golfspel hittar du två golfbanor på Seychellerna varav Lemuria Golf Course är den mest eftertraktade att spela på.

Är du intresserad av hur ölivet ser ut på någon av de andra öarna kan du antingen ta dig runt på egen hand med någon av alla de lokala färjeförbindelser som erbjuds eller boka en lyxig kryssning som exklusivt kryssar mellan öarna och gör strandhugg längs utvalda stränder.

Sydafrikaresor har en trevlig resa till Seychellerna, den kan ni läsa här.

www.sydafrikaresor.se
Upplev det vilda afrikanska djurlivet och den natursköna kuststräckan i söder för att...
www.sydafrikaresor.se
Vår mest populära resa till Seychellerna! Denna prisvärda resa ger er möjlighet att...
©2024 Seychellernaresor